گلیسیرین

خرید گلیسیرین

گلیسیرین (Glycerol) مایعی شفاف می باشد که به صورت طبیعی در طبیعیت یافت می شود.
گیسیرین با خاصیت اسیدی بسیار ضعیف یک الکلی سه عاملی بوده که در آب حل به راحتی حل می شود.
از این ماده برای تولید روغن های گیاهی و بسیاری از محصولات زیبایی و پوستی استفاده می شود.
برای خرید گلیسیرن و اطلاع از قیمت فروش آن می توانید با کارشناسان ما در واحد فروش تماس بگیرید.
در ادامه بیشتر راجب اهمیت این ماده و کاربردهای آن در صنایع مختلف آشنا خواهیم شد.

خرید گلیسیرین

آریانا شیمی جزء بهترین شرکتهای توزیع گلیسیرین می باشد
و این ماده را با بهترین کیفیت و قیمت مناسبی و رقابتی در اختیار شما مشتریان گرامی قرار می دهد.
برای خرید این محصول می توانید با ما تماس بگیرید.
شماره تماس:

گلیسیرین چیست؟

گلیسیرین

همانطور که در اول مقاله اشاره شد، گلیسیرین ماده بی رنگ و بی بو می باشد
که از دیر باز مورد استفاده قرار می گرفت.
نام دیگر آن گلیسرول می باشد.
این واژه بیانگر مواد شیمیایی با درجه خلوص متفاوت می باشد.
ساختار شیمایی آن بصورت پلی هیدریک الکل می باشد.
این ترکیب یک پلی ال ساده می باشد که یک حلال قوی بشماره آمده و خواصی ماننده خاصیت آب و الکل ها را دارد.
این محلول به راحتی در آب و اتانول حل می شود و در بقیه حلال ها اینطور نیست.
این اسید در طبیعت بصورت اسیدهای چرب است که می تواند چربی بسازد.
بیشتر کاربرد گلیسیرین برای شادابی پوست و زیبایی استفاده می شد.
مسلما می دانید که استفاده این ماده ارزشمند تنها برای پوست نیست بلکه در بسیاری از محصولات زیبایی و حتی سلامتی کاربرد دارد.

موها

کاربرد گلیسیرن بر مو

افرادی که دارای موها و ناخن ها ضعیفی هستند از این ماده می تواند جهت تقویت آنها استفاده کنند.
متاسفانه امروز فضای تبلیغات و رسانه طوری نشان می دهد که همه مردم را تشویق به استفاده از کرم ها و پودر های بسیار گران قیمت میکنند تا سلامت پوست مردم حفظ شود
در حالی که می توان با کمی صبر و هزینه اندک با استفاده از مواد طبیعی و گلیسیرین به درمان طبیعی موها و زیبایی خود بپردازد.

مزایا

از خوبی ها این ماده این می باشد که نیازی به نگرانی بیش از هم چربی مو و پوست نیست
زیرا این ماده رطوبت مورد نیاز را به پوست می رساند.

انواع گلیسیرین

این ماده به دور صورت طبیعی و مصنوعی یافت می شود.
نوع طبیعی آن از تبدیل چربی ها به اسیدهای چرب بدست می آید.
و نوع مصنوعی آن از منابع غیر گلیسیریدی بدست می آید.
ماده اولیه مورد نیاز برای تولید نوع مصنوعی آن موادی مانند اکرولین، اپی کلروهیدرین و … می باشد.
این ماده هیچ خطری برای انسان و محیط ندارد.
این ماده ماننده آب بود و شفاف می باشد و مزه آن شیرین است.
نقطه جوش آن 290 درجه و نقطه ذوب آن 18 درجه سانتی گراد است.

کاربردهای گلیسیرین

کاربردهای گلیسرول

این ماده ی شفاف بصورت طبیعی در گیاهان و حیوانات یافت می شود.
و از کاربردهای تجاری آن می توان به استفاده در صابون ها و محصولات شیمیایی و ساخت روغن های گیاهی اشاره کرد.
بهتر است که این ماده را با درصد خلوص بالا مصرف کنید و زیاد افزودنی به آن اضافه نکنید.
کابردهای آن عبارتند از :

  • داروسازی
  • ساخت کرم های دست و صورت ( کمک به نگهداری رطوبت پوست )
  • تهیه لوازم آرایشی
  • برای پیش گیری از یبوست و ساخت شیاف
  • ساخت آبنبات

از این ماده هم مانند اسید نیتریک برای ساخت مواد منفجر هم استفاده میشود

فرمولاسیون داروها

گلیسرول بخاطر ترکیب ساده ای که دارد به طور گسترده در فرمولاسیون داروها استفاده میشود.
برای تولید گلیسرول از چربی و روغن ها استفاده می شود
بدین صورت که مواد موجود در چربی ها را با زنجیره بلند اسیدهای کربوکسیلیک ترکیب می کنند.
این مواد، محلولهای مناسب با وزن بسیار کمی را تولید می کنند.یکی از محصولات فرعی دیزل زیستی، گلیسرول می باشد که از واکنش ترانس بوجود می آید.
این ماده معمولا ظاهری تیره با خاصیت چسبناکی دارد که بصورت الکل در اتانول می باشد.

کاربرد گلیسرول در زیبایی

درمان چین و چروک

گلیسرین بخاطر قدرت بالای نگهداری رطوبت پوست و نرم کنندگی آن می تواند به راحتی از
ایجاد چین و چروک صورت جلوگیری کرده و باعث نشاط و شادابی پوست گردد.
برای این کار کافیست به راحتی، یک قاشق گلیسرین را با یک قاشق روغن ویتامین ای ترکیب کنید
و به آرامی صورت و پوست خود را با آن ماساژ دهید.
میتوانید هر شب این کار انجام داده و بعد از 15 دقیقه شستشو دهید.
این ماده می تواند رطوبت پوست شما حفظ کرده و باعث نرمی آن شود.
این ماده با بالا نگهداشتن پی اچ پوست شما و متعادل ساختن آن به حذف لکه و آسیب دیدگی ها کمک می کند.

گلیسیرین گیاهی

این ماده کاملا گیاهی و طبیعی می باشد و ترکیب آن با ژل آلو ورا برای مو بسیار مفید می باشد.
برای اینکار کافیست دو قاشق این ماده را با دو قاشق آلو ورا مخلوط کرده و روی سرتان ماساژ دهید و بعد آنرا با آب گرم شستشو دهید.
برای افرادی که مثل من از کم پشتی مو رنج می برند، استفاده ماهانه این ترکیب می تواند به حجم دهندگی موها کمک کند.

گلیسیرین و گلاب برای چاقی صورت

این ماده برای صورت خیلی مناسب است و زمانی که آن را با گلاب ترکیب کنیم می تواند روی پوست اثر خوبی گذاشته و حالت کشسانی پوست را تنظیم کند.
این ترکیب کمک می کند تا پوست کاملا کشیده شده و گونه ها پر تر بنظر برسند.

گلیسیرن گیاهی

گلیسرول طبیعی از منابع غیر گلیسیرید و ریشه های پروپیلن بدست می آید.
این فرآیند شامل کلرینه کردن پروپلین است که بتوانند به آن کلرید آلیل بدهند که باعث اکسید شدن
هیپوکلریت می شود.

گلیسرول گیاهی

ساختار گلیسیرن

فرمول شیمیایی این ماده بصورت C3H5(OH)3 می باشد که دارای زنجیره سه اتم کربن است.
هر کدام از این اتم های هیدروژن و کربن در یک گروه قرار دارند. که با ه پیوند برقرار کرده و موجب ساخت مولکولی پایدار می گردد.

گلیسرول را می توان جزء الکی بنام تری هیدروکسی قرار داد که در ساختار گیاهان و حیوانات بطور طبیعی یافت می شود.
این چربی بوی خاصی ندارد و مزه آن شیرین می باشد.
این ماده رطوبت هوا به راحتی جذب می کند و اگر ظرف آن را در فضای باز قرار دهید
بعد از مدتی چیزی که باقی می باند ترکیب از 80 گلیسرین و 20 درصد آب است.
برای همین اگر آنرا بصورت کاملا خالص روی پوست قرار دهیم می تواند با جذب رطوبت پوست باعث ایجاد خشکی ای تاول در پوست شود.

مطالعه بیشتر

[کل: 1 میانگین: 5]